Monday, 13 March 2017

Trafik Blog "Kaki Travel Khairuddin"Meroket sehingga ke Bulan.

Saya telah menyertai Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".

Dengan tidak disangka-sangka, Sifu HH telah memberi peluang kepada setiap peserta meletakkan satu post  bagi mereka yang inginkan trafik post meroket. Tetapi harus diingat bahawa hanya  one time traffic boost. Beliau tidak menjamin trafik blog akan terus meroket selepas tamat segmen. Sekali pun jadi, asalkan trafik meroket sehingga ke bulan.

"Blog anda akan terima trafik mencanak-canak untuk blog post yang anda berikan link sahaja menerusi segmen ini. Trafik blog anda mungkin akan naik sehingga 10K-30K dalam masa beberapa hari sebaik sahaja penyertaan diterima. Ini hanyalah 'one time traffic boost'. Saya tak jamin trafik blog akan terus meroket selepas tamat segmen ini. (Hasrul Hassan)


Pada 10 hb March 2017, Sifu HH telah meninggalkan komen di blog Kaki travel Khairuddin di bawah Segmen " Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket".

Terima kasih sebab sudi join segmen saya. Maka dengan ini, sebaik sahaja komen ini keluar, saya jamin trafik blog ini akan meroket seperti dijanjikan.
..
Jangan lupa utk share kejayaan trafik meroket di FB dan tag diri saya ye.

Sememangnya, seperti yang telah dijanjikan sesiapa yang join segmen ini akan mendapat trafik blog yang luar biasa. Terima Kasih Sifu HH. Janji telah ditepati selepas blog Kaki travel Khairuddin tersenarai dalam Senarai Peserta Segmen "Hasrul Hassan bantu Trafik Blog Meroket".

Gambarajah di bawah menunjukkan bagaimana blog kaki travel khairuddin meroket sehingga ke bulan pada 10hb March,2017.



Graph of Blogger page views

Pelangi muncul jarang sekali,
Indah sungguh berwarna warni,
Jasamu Sifu HH besar sekali,
Tidak terbalas walau pun seinci.

Terima Kasih daun keladi buat Sifu HH. Kami menunggu segmen seterusnya yang membantu memajukan dunia blogging.


20 comments:

  1. Rsalam singgah..ramai yang join... tapi saya tak join pulak.. harap sifu akan ada pulak segmen tuuu

    ReplyDelete
  2. Tahniah! Untunglah sempat join kan. Saya tak sempat pun nak join segmen ni huaaa.

    ReplyDelete
  3. Memang jelas nampak kenaikannya... tapi lepas tu kenapa flat balik...

    ReplyDelete
  4. terbaik la! semoga terus konsisten trafik ke bulan tu

    ReplyDelete
  5. Tahniah, blog murni pun dah meroket skali :D

    ReplyDelete
  6. betul2 meroket..tahniah2..

    ReplyDelete
  7. wahhh betul2 mencanak naik tuuu tahniah!!!

    ReplyDelete
  8. Tudia haa "tuinggg" dia melompat hehehe :D

    ReplyDelete
  9. Tahniah encik din alhamdulilah...bagus blogger HH bantu terbaiklah

    ReplyDelete
  10. wah..meroket sungguh nampaknya.semoga murah rezeki blogger HH sebab bantu sesama blogger. tahniah abang MKL

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah .. saya gembira dapat bantu walau ianya bersifat sementara.

    ReplyDelete
  12. Fuhh...memang tinggi meroket tu...tak sempat nak join pula masa tu..

    ReplyDelete